От тези хора“ трябва да се отървете.  Това не е

...
От тези хора“ трябва да се отървете.  Това не е
Коментари Харесай

Изродите, които трябва да изтриете завинаги от живота си

 хора От тези „ хора “ би трябвало да се отървете.  Това не е смешка – просто би трябвало на такива хора да кажете  „ Не “! Когато изхвърлите от  живота си отрицателното, вие по този метод освобождавате в него място за нещо хубаво.

Ако сте се обградили  с нещастни хора, които виждат единствено отрицателното, тогава и вие  самите няма да сте в  положение да почувствате усета на живота.

Предлагаме ви лист с хората, които ви пречат да бъдете щастливи.

1. Безнадеждно враждебната кралица на кавги

Някои хора (включително и мъже) обичат да устройват истерии  и кавги без никаква явна причина. Не им се връзвайте на прищявките. Не се включвайте в свадите на други хора и не „ организирайте “ свои лични.

И в случай че и по-късно някой се опита да ви наложи личния си негативизъм  и ненужни кавги, просто се обърнете и си тръгнете.

2. „ Човекът “, който постоянно е неудовлетворен от вас

На някои хора просто е невероятно да се угоди- няма да  можете да намерите с тях никакви допирни точки,  без значение какво вършиме. Просто приемете този факт.

Забравете за тях и продължете напред.

3. Песимистът, който непрекъснато подрязва  крилете на фантазиите ви

Спрете да поддържате връзка с тези, които се подиграват и осмиват фантазиите ви.

Тези хора унищожават  капацитета ви постепенно, само че несъмнено, като гасят вашия  вътрешен пламък с водата на своите отровни мнения и занижени упования. Те на драго сърце подрязват крилете на фантазиите ви, защото  самите те са безкрили.

4. Манипулаторът

Пазете се от  манипулатори, които налагат  своите визии по принцип на всеки, като  употребяват своя негативизъм с цел да контролират  вашите мисли.

Забележка: Някои хора са способни да кажат и да създадат всичко – безусловно всичко – с цел да заставят  другите да вършат това, което те желаят.

Не би трябвало да приемате такова държание за  обикновено или възможно.

5. Някое настойчиво копеле, което смята, че  би трябвало да се измененията

В края на краищата постоянно се оказва, че е по-добре да ви ненавиждат за това, което сте, в сравнение с да ви почитат за това, което не сте.

6. Взискателен другар, който не прости вашите неточности

Кого можем да назовем човек на достойнството? Не този, който не прави неточности, а и такива няма, а този, който ги признава, а по-късно с всички сили се пробва да ги поправи.

И в случай че някой непрекъснато съди за вас по предишното ви, напомня ви  всичките ви неточности и отхвърля да ви ги елементарни – за какво не извършите вашето бъдеще по-добро, като оставите този човек в предишното си?

7. Вътрешният Критик

Да! Не сте  очаквали това? Да-да, най-безпощадният критик, който е затънал в главата ви.

Безмилостната рецензия постоянно е обвързвана с неналичието на благополучие и обща    незадоволеност от себе си – тя като цяло, изобщо не ви е нужна.

Всяка заран, когато се разсъните, спомнете си две- три неща в живота си, които са  сполучливи.

А заспивайки през нощта изпълвайте мозъка си с признателност за всички тези дребни неща, които са ви зареждали с  наслада денем.

Послеслов

Когато хората омаловажават фантазиите ви, предсказват ви проблеми и неприятности, подлагат на критика ви и не  желаят да видят кой сте в действителност, не забравяйте – те ви описват не за  вас, а  за себе си.

И всичко казано от тях е провокирано от  личните им паники и терзания. Просто ги игнорирайте.

Морена Морана

 

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР